Fiction and Fact
pening-2 !
April 15, 2011 | 2:59 PM | 0 comments
hye peeps ! da lme kan aien tak update blog y agak CHUMELL ny .
HAHA ! *perasan kan ? tak chumell punn aien sayang blog aien ny tww . :)
oke . entry hari ini nak cer citer pcl BIRTHDAY sayang aien laa .
kenapa ? kenapa ? kenapa ? alaa , bnyk tnye pulakk yee . 
oke aien ce citer . act , BIRTHDAY dia da na dekat tww .
bile ? bile-2 jea laa . HAHA ! xD 27 APRIL ny laa sayang oii .
huh ! -.-" na bagi dia ape ek ? cbe korang bg pendapat ckett .
ckett jea tww jgn bnyk-2 . aku takde duit ! bhahahaha xD
and , and jgn bg idea y MAHAL-2 oke ? aku tak mampu laa .
sbb tak keje agy lol ! mmg laa tak mampu . huhu^^
haih ! -.-" mama ! tolong saya ! bagi laa saya idea mama . 
huhu^^ :') na mnges bule takk ? hmm , da la last year tak bg dia ape-2 .
takkan laa tahun ini pun same . adooiiyaii ! pening-2 . 
na beli kan dia beg duit ? confirm dia  tak pakai . sbb dia mmg tak suka .
hurmm , ape ekk ? jam ? dia baru jea bagi aku jam COUPLE . D:
Ape Pun Tak Bule laa . haih ! -.-" think , think and think aien !
urghh ! please laa buad yang terBAIK utk dia . ya ALLAH ! bagi laa 
saya idea . hurmm . *akan berusaha utk membuad dia BAHAGIA .

psssffftttt : i LOVE you laa sayangg oii ! :) 

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>