Fiction and Fact
WTF !
May 1, 2011 | 1:11 AM | 0 comments
hye peeps ! oke entry kaly ny mmg buad aien menyirap .
oke you know what ? Cik Bulat a.k.a Masturah . carik pcl nan aien .
actually , aien da senyap oke . but ppn ny y mlbeyh . mcm siall . 
aien senyap pun sbb mbe aien , lisa . dy ckp bia kan jea dulu .
itew tgk cpe y melenting . see now aien da twu cpe y melenting .
ppn jalang tuhh y melenting . err -.-" da laa da takde makk .
tak habes-2 na buad pasal . HAHA ! yeahh . padam MUKA kau .
kne MAIN kan pasaan nan LELAKI . tuh laa akibatnye . c(:
ehh ppn , kau ny carik PUBLISITI murahan ea ? alolo .
kesian nye . aku twu laa kau takde cter HOT kan ?
ehh , aku tak INGIN aa na kau HOT kan pcl aku .
JIJIK twu tak berurusan nan ppn SUNDAL mcm korangg .
eeee choii ! geli mak nyahh . eee , rse na BERAK atas mke
korang jea tww . ehh , better kau cuci mke kau dulu laa eh
wahai Cik Dekna a.k.a ghemokk ! bhahahahaha . xD !


oke peep , aien malas na post panjang-2 . wast my time :)
korang read jea laa yang kt bawah ny oke ?






da bace ? sakett aty tak lw korang takde buad hal .
ttbe ade jea y crik pasal . hmm , mmg panas aty laa weyh .
actually , my mom said . kalau ade y buad mcm ny .
dowang jeles nan ape y itew ade . maklum laa , dowang mne ade .
bia laa dowang na ckp ape . nty ALLAH mesti balas balik .
my mom slalu said : orang kalau dah jahat , mmg jahat pnye laa .
buad BAIK mcm mne punn , orang akan pandang dy seorang
y JAHAT ! soo kau BITCHY , sampai mati punn , orangg
tetap pandang kau JAHAT ! tak gne mke kau CANTEk ,
HATI busokk , miahahahaha . oke chaww dulu .


Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>