Fiction and Fact
8-1+1
July 13, 2011 | 4:07 PM | 0 comments

see-2 the TITTLE ! haha tuh TOLAKCAMPUR budak geng aku .haha
gado gado gado ! haha xD best nye gado nan kau -.-" WTFISH laa kannn ?
bangga aa kau nan group baru kau ? yang ala-2 tttuuuttttttttt tuhh ? TAHNIAH :)
weyhh HN (kilik-2) sedar cket weyhh ! kau pernah ckp kat aku GENG BARU kau
tuh MEMBOSANKAN , kau malas na campor dorang laa ape laaa . wahh kau 
ckp TAK SERUPA BIKIN ar weyhh . blalalala xD kau fikir kau tengking aku td da ckop
bagus aa ? nampak nah kau takod sbb ajak budak-2 lain . HAL SENDIRI , SETTLE
sendiri aa weyhh . tade OTAK ape kau ? haih -.-" tak guna semayang 5 waktu lw perangai
MASYA'ALLAH ! hanya allah jea yang tahu . asl tak tenung muka aku tadi ? asyik na beralih
pandang jea kan ? then masa elly cakap nan kau , kau bule tgk orang lainn . ehh ! macam ckp
dengan TUNGGUL ! what ? kau cakap kita orang buat kau tak wujud ? eeerrr -.-" HELLO !
watch your mouth before said anything :) kau sedar tak ? or kau dah kene rasuk setan ? heee xD
aku rasa laa kann kau ny ade masalah BERKAWAN nan orang , mane tak nye sekejap nan orang ny
sekejap nan orang tuh , woahaa ! sedap jea kau kann buat mcm tuhh ? kau fikir kita orang ny ape ?
PAMPERS pakai buang ? kau tuh kud yang PAMPERS pakai buang , yelaa kann bila nan geng ny
kau rasa tak dilayan , bile nan geng tuh pun kau rasa mcm tuhh . Ape Pun Tak Bule aa kau , mybe 
dorang pun tak na layan kau sebenarnye , and lw dorang layan pun sbb na jaga aty kau jeaa kud .
hoho xD but lw kau na cakap MWC yang buat mcm tuhh , OH NO ! kau SILAP ! SILAP BESAR !
kita orang layan sama rata oke ! takde na buat sesiapa yang dalam MWC tak wujud ! grrr >.<
pasal baju lakk , memang patot aa cikgu cakap kau GHEDIK ! cikgu tuh dah TEBAL muka aa
asyik nak pegy jumpa DISGNER tuhh ,ary tuh kita dah buang dua orang sbb dy da ade geng lain ,
and now kau pulakk ? nak kita orang jaga perasaan kau jea ? HELL yeahh ! #saba aien saba .
aku malas doe na cakap banyak-2 nan orang yang siket-2 nak MELENTING na MANTOL !
lisa pun geram nan kau sebenarnye , time kau gado baru na crik dy . WTFood laa ! :D
kau ngalan aku time aku cakap kita orang sayang kau kan ? oke now kita orang tak amek twu
agy pcl kau ! lantak kau laa na buat ape punn . one more thing lw kau SUSAH nty ,
tade orang na tolong kau , kau jangan na MELUTOT depan kita orang mintak maaf ,
mintak tolong bagai tuhh kann -.-" ny lagi ble aku dengar kau cakap BUDAK-2 YANG KAWAN
DENGAN AKU BULE ROSAK ! mmg aku PANAS habess aa . tape bia orang buat aku
nty dy yang kene BALIK :) AMINNN xD da aa malas na cter pcl perempuan yang KUNUN
BAIK tuhh -.-' oke byee :D

p/s : MWC have own's RULES :) kau LANGSI kau MATI :) bye .

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>