Fiction and Fact
happy :D
July 29, 2011 | 7:20 PM | 0 comments

hari ny hari yang memenat kan tapi HAPPY . sebab dapat date dengan dy lagi .
haha xD hari ny dy kejar aku lagi -.-" sebab aku main tampar-2 pipi dy guna
kipas . dy pun asyik buat muka sabar dy jea , ape lagi makin aku suka laa crik pcl .
hihi ^^ dy nyirap dy kejar aku then rampas kipas tuh -.-" atoto xD kau jahat aa .
ble kipas da takde tangan aku pulak main tarik-2 rambot dy , tampar-2 dy . hihi
suka-2 ble dpt tgk dy senyum memanjang . and and td dy merajok time nak balik ,
chumel gyler muka dy merajok . aww suka aku <3 bahagia sungguh aku dengan dy
weyh-2 jangan tinggal kan aku tw papa tw , kau tinggal kan aku , aku kick kau
sampai matiii xD . hm tak twu na taip ape agy , yang aku twu aku sayang kau tahap
ghaban doe ! ILOVEYOUPAPA <3

eh-2 lupaa nak story -.-" td kt skulaa pepagy agy dah kne ROTAN ! terbaik wok !
first time siaa nme aku naik and kne ROTAN . aku ny bukan jahat sangat punn .
ponteng kelas pun tak pernah tww xD aku kne rotan pun sbb TUDUNG
eh chimbet betoi aa -.-" gara-2 budak form 3 pakai tudung colour purple , tak
memasal semua budak-2 y pkai tudung bease kne . grrr >< tp nasib baik ckgu
yang rotan tuh ckgu yang rapat dengan aku . #slow jea bhai dy rotan gua ,maklum
laa yang tersayang kate kann . haha ! oke chaw dulu . bbye xD

NOTA CINTA : to mohd saiful nazim -->I will always miss you and never forget your smile, you are etched into my heart forever. Your love was beyond words and I am grateful I had you in my life. I hope the past becomes the present. Hope to get you in my life once more. Let’s celebrate love and life together ♥ when you hold my hand , i feel warm inside , when we hug, i don't want to let go, when we're together, i never want it to end. the love for you will stay for ever and ever ><

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>