Fiction and Fact
ILOVEYOUSOMUCHIE
July 12, 2011 | 4:53 PM | 0 comments

aku sayang kau doe mohd saiful nazim ! sumpah ! aku ta pena sayang laky lain
macam mane aku sayang kau . aku takot lw kau tgglkan aku . -.-" aku tak snggop !
kau semangat aku , kau segalanya bagi aku . sampai aku gelar kau ANGLE OF MINE .
pa , perangai kau jauh berbeza dari lelaki-2 yang pernah aku kenal . kau tak same ! :'(
kau JUJUR , SETIA , IKHLAS dengan ape yang kau buat untuk aku , kau BAIK ,
PENYAYANG . kau suka buat aku gelak time aku sedih kan ? sifat-2 peribadi kau ,
buat kan aku tambah sayang kt kau . even sometimes ade jea yang try na huru-hara kan
hubungan kita ny , kau SABAR nan dugaan yang macam-2 datang . kau CARING pcl aku
kan ? lw aku tak sehad , mula laa kau na risau mcm ape kt aku. pa , kau janji tak na tingglkn
aku kan ? aku peganga janji-2 tuhh . even kau slalu PEMARAH tp kau BAIK . :'( #air mata
jtoh tak bule na tahan . pa , kau slalu SABAR nan perangai and kerenah aku yang sometimes
menyakitkan hati kau . tp kau ignore jea sume tuhh . ble aku tanye kenapa ? jawapan kau mesti
"PAPA SAYANG BABY , sbb tuh pa tak suka marah-2 bby"
ya allah ! betapa bertuah nye aku dapat laky yang macam dia :'( dy sanggop korban mcm-2
untuk aku . ALLHAMDULILLAH ! terimakasih tuhan ! aku hope sangat hubungan aku dan dia
akan kekal ke akhir hayat kami . AMINN :') please pa , jgn tgglkan bby :'(

this video i make for him .  hopefully korang enjoy tgk :')

video

P/S : aku twu aku tak sesweet korang . but aku happy edop nan dy ,
and aku twu dy tak HANDSOME mcm bf korang , tp aku trme ape adenye .


Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>