Fiction and Fact
ujian penilaian 3
July 19, 2011 | 9:07 PM | 0 comments

hari ini bermula laa ujian penilaian 3 . wooo -.-" aku tak study langsung babes .
ahaii -.-" banyakk malas wooo . lagi punn aku kurang sehad , so mood na baca tuh
mmg laa tade . hm so aku buad tak twu jea laa pcl exam ny . hee xD hari ini exam
SEJARAH , BAHASA INGGERIS #my favourite , BAHASA MELAYU and SCIENCE .
bapakk aa -.-" susah gyler bule tak ? da laa aku tak study ! err mati kutu weyh time exam .
but time BAHASA INGGERIS aku tak mati kutu . aku buat betol-2 . hihi ^^ err -.-" 
paling JEM time SEJARAH and SCIENCE . perghh ! mcm BODO jea tgk kertas tuhh .
 huhu^^ ape lagi dapat paper , tulis nama then MEMBUTA time laa kann .
 agak-2 dah nak habes masa , baru  terhegeh-2 mintak jawapan sana-sini #jahat kan ? kesah ? 
hihi ^^ korang pun sama jea buat mcm tuh jugak kan ? tak payah na tipu laa . pelajar skula
yang pandai mcm mne pun mesti ade yang MENIRU pnyee . hoho xD paling sedap membuta
time SCIENCE ,dah laa tak baca satu ape . lepas ue topic yang kua pcl ATOM laa , ISOTOP
laa . haish -.-" poning aih kepala ny . da laa tak bpe faham sangat topic tuh . #errrr ! benci !
oke da malas na citer pcl SCIENCE o.O hihi ^^ BM pulakk lagi terbaik ! karangan aku
kaly ny pendek gyler bapak aa . selalu bule cmpai 300 ke atas ,kaly ny 217 jea . 
idea dah hilang plus masa agak singkat ! toinkk ^^ toinkk :D blalala pening gyler
kud time crik idea . last membuta aa . hihi ^^ and kt soalan BM ade komsas wohaa
lagi aa aku pening . tp allhamdulillah so far aku bule jawab . hoho xD

p/s : esok exam PI , and PERDAGANGAN ! OHgee ! malas nye na study .
tiru meniru akan dijalankan esok :D haha oke byee .

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>