Fiction and Fact
gembira :D
August 15, 2011 | 3:18 PM | 0 comments



okey :) semalam aku gado nan dy kann ? and semalam jugak aku berbaik nan dy . woahaaa ! HAPPY gilaaaaaaaa bule tak ? awak-2 kita rinduuuu hug awak ! eeee ! rinduu nye dekat awak . hurmmm nak macam kt pcx ny bule tak ? aloooo nak jugak ! haha #ghediknye . ape aku kesahhh ? erghhh ! tak twu nak say macam mana lagii . ya allah ! gembira nye aty ny ble da berbaik nan dy . 

hmm semalam lepas aku buka , aku pegy depan tgk HP aku . ehh ade message laaaaaaaaaaaaaa :D tgk-2 , dr dy ouhh . awww >< "selamat berbuka . makan hati-2 tw bby , papa mintak maap sangat-99999999999 kt bby" pergh ! terharuuuu bhai >< aku pun dengan rela hati plusss HAPPY sbb dy text aku , aku pun reply "ouhh oke , selamat berbuka jugak . dy pun same makan hati-2 k , alaa tapee lupaa kan jea semua tuh" lepas dpt text dr dy jea kannnnnn , aku senyummmmm memanjang ! haha da macam orangg kne sawan punn ade . serius ! happy sangat-2 ble da berbaik nan dy . hikhikhikhikhikk :D k byee c(:

P/S : papa ! ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOUUUUUUUUUU <3 terima kasih sebab buat baby happy :)


Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>