Fiction and Fact
Hang-ing OUT ♥
August 13, 2011 | 9:09 PM | 0 comments
semalam bertarikh 12-08-2011 . aku telah berjanji sama cik Zakiah dan cik Nuhauntuk pergi ke bandar . firstly mmg tak rancang pun , secara spontan idea tuh keluar :D kita orang pegy naik moto . #jadi minah rempit . aku naik Nuha , si Zakiah sorang-2. sebab dy tak twu nak ajak sape lagi , so kami pun pergi la bertiga jea . janji kol 2.45 . dorang pun datang amek aku , then teros gerak pegy PETRONAS , isi minyak moto . mcm kelakar pun ade . aku and Nuha da la kecik jea , naik moto EGO . elak orang engt kita orang budak bawah umo jea . padahal da umo 16 , hihi xD

After that , kita orang teros gerak ke BILLION , ehh bukan YSL :) sampai-2 jea msok dlm , tmpt first kita orang pegy ialah jmpe makcik TANDAS #toilet lerr . si Zakiah nak pakai lens . #dr uma bukan nak pakai . then betol kan tudung laa ape laa . aku betol kan shawl si Nuha , sbb mak dy pakai kan nampak mcm serabut . so aku betol kan bg nampak kemas :D kita orang sempat snap jugak dalam toilet tuhh . heee xD #nty aku tnjok kan k .

semasa di YSL , kita orang round-2 tingkat atas and bawah . lepas da puas round , kita orang pegy kt D'mikhael . aku pegy beli anak tudung shiria :D da beli tuh engt ank crik SHAWL cutton mcm kt video tutorial youtube . tp tak jmpe pun :( aku ade jmpe satu , tapi nipis gilaaaaaaa --" so terpaksa pasrah kan hati . then plan-2 , pegy kt FASHION UTAMA #tambak :) sampai kt situ wahhh PASHMINA berlambak weyh , so kita orang pun beli laa . aku take colour HITAM , Zakiah take colour GREY and Nuha take colour BROWN . mmg terbaik aa xD yang tak bule blaa time nga pilih ue , mmg kecoh aa FASHION UTAMA tuh nan mulot kita orang , pz ue ade gado-2 cket . HAHA ! akak-2 yang kerja kt situ pun gelak tgk kita orang .
memang TERBAIK :)

lepas da shopping kt FASHION UTAMA , kita orang teros gerak p jalan taib . pegy kedai KEKASIH . beli hadiah si pypa :) lepas da beli teros gerak p seeSIDE . lepak-2 kt situ , yang tak bule lupaaaaa masa kt traffic light jalan balai polos lama yang nak ke seeSiDE  tuh . bule pulakk kne HON dengan kete belakang , sebab khayal berbual . mmg MALU habess aa , gelak-2 kt atas moto , naseb baik aa si Nuha tak melatah time kete tuh HON , lw dy melatah aku tak twu ape akan jd kt situ :) lepas da lepak-2 kt seeSIDE , dalam kol5 kita orang gerak p bazar kt stadium . haha xD beli laa mcm-2 , after da beli , masing-2 confused nak letak mana . last-2 idea aku jugak laa yang susun semua barang :D maklum laa naik moto EGO bakul kecik jea . ape pun tak bulee , haha ! and and and last tuh teros balik . sangat-2 penad woo o.O sampai aku demam . hihi , oke bye .





semasa di TOILET :)



 MODEL pokok :D

P/S : gmba selanjutnye , sila tgk di facebook saya :D MRSBIEBIE XAXAU





Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>