Fiction and Fact
not FAIR !
August 4, 2011 | 3:19 PM | 0 comments

ehh siaa laaa tuihhh --" mcm sibai jea laa cikgu tuhhh ! eeyyy nyirap pulak aku !
saba aien saba xD korangg engt tak entry pcl cikgu sivik aku ? lw tak engt ,
buat-2 engt ckop aa ! grrr --" you know what ? of course you don't know right ?
okee yesterday (3/08/2011) ade class sivik . hmm ade laa satu group last ny
baru nak buat presentation . tuh aku tak kesah laa kann , y aku kesah nye ,
cikgu tuh cakap sape hantar lambat kne tolak markah and sape hantar awal 
dapat markah lebihh . #group aku laa y first buat . hmm oke laa kann ,
then ttbe semalam lepas group last tuh buat presentation , kita orangg pun tnye lah
siapa yang menang kann , ttbe dy cakap group YASSER #group last tuhh . haish --
mejoriti tak puas hati laaa siaaa ! cikgu tuh mmg cakap serupa keling , keling
pun takde laa nak cakap mcm tuhh . mmg sibai laaa kannn . satu kelas bersuara
TAK SETUJU ! and now aku tak twu second siapaa and third siapa . 
yang psl lawatan sicik tuh jea kita orangg maseh tak puas hatii , ny dy buat lagii .
ceettt ! tak gunaa pnye manusiaa #opps ! puasa , tak bule nak maki habes-2 .
haha xD tunggu jea laa ape yang kita orang nak buat ntyy !
and one more thing semalam mase si YASEER tuh present kt depann ,
mmg kne gelakk habes laa dengan budak-2 coz kelakar gilaaa . serius !
saket perot aku ! haha xD oke laa malas nak jd STALKER sangat . bbye xD

p/s : ape-2 pun kita orang tetap tak puas hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>