Fiction and Fact
be honest please :'(
September 15, 2011 | 2:30 PM | 0 comments

aku tak twu laa nak start mcm mne , but seriously sedih nan perangai korangg . hurmm ary ny ary aku , esok lusaa korang pulakk . aku twu semalam korang buat tak care jea kan time aku touching . and aku twu ape ayat korang "bia laa dy ," kann ? tgk reaksi muka pun dah twu . tengs a lot friends :) jgn depan baik belakang mulot mcm chimbett . aku malas nak pkir bnde ny , tak penting . and jangan tnye aku kenapa bila aku dah tak tegur korangg lagi . korang patut sedar dengan  ape yang korang buat tiap hari . aku tak paksa korang datang punn time party aku nanti . but i really hope yang koang akan datang . aku tak mengharap korang datang bawak present or what else kann . aku tak MENGHARAP ! ckop laaa korang datangg . hurm tp aku twu ade diantara korang yang tak ikhlas , yeee aku sedar aku tak baik mcm korangg . korang BAIK , HOT . tp aku ? yee aku sedar aku tak layak kawan nan korangg . there is nothing for me to you all :'( 

lagi-2 ble jalan same-2 , aku ny tertinggal jea kt belakang . oke ! lw tak nak aku join korang just cakap jea . tak payah laa nak pinggir kan aku . be honest bule ? tak susah mne punn kan ? jangan laa buat aku benci nan perangai korangg . hmm korang memang tak perasan ape yang korang buat , tapi orang lain perasan . CAMMON laaaaaaaaa ! brrrrr T________T oke byee :'(

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>