Fiction and Fact
birthday girl
September 20, 2011 | 6:11 PM | 0 comments

HAPPY BIRTHDAY TO ME ,HAPPY BIRTHDAY TO ME ,HAPPY BIRTHDAY TO ME :D




16/09/2011 is my sweet memories :) jyeahh ! act mse ary jumaat lepas aku ade buat birthday party . yang aku tak jemput maap ehh ? lupaa laa sbb busy sangat . next year aku buat lagi , korang bule laa datang :D back to the topic , i was turning 16 years old . i'm happy with my life , and i try to be a good person insya'allahh aminnnn . act tak plan pun nak buat party , aku just ckp kt mama mcm ny "maa ,nty birthday akak buat makan-2 bule ?" haha just tuh jeaaa . ble mama da confirm bagi , aku ape lagi inform kawan-2 aku suoh datang uma . owg first aku btw ofcourse laa kekasih aty y tercintaa tuhhh :)


majlis start kol4 lebyh #lepasasar . sumpah penad ! sebab aku bangun awal , then kemas itu ini . nak patah pinggang ny haa . hihi ^^ dlm kol1 lbeyh aku gerak p bnda sat , pegy crik kek :) pusing satu pontian . kedai kek sume jual kek y 1/2 kilo . HOI ! kedai aku nak kek 2 kilo pnye laaa gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa #menyirap+penad .  and last aku dpt jugak tp beli sekilo-2 . tuh pun kt taman sentosa , balik jeaa aku melepak sat . pkcik aku datang aku pun teross mandi and siap-2 . mse nga siap-2 sayang aku call dy ckp dy da ONTHEWAY . OMG ! OMG ! nervous nyee plus excited na jmpe dy .haha ape lagii cepad-2 siap and tggu dy kt depan rumah , dy sampai teros lepak pondokk belakang rumah aku sbb ade mbe aku #akimgun sorang-2 kt situ . tak lame tuhh mierul and daus pulak smpai tp dorang pun pegy lepak kt pondokk tuh ><


dalam kol 3.45 aku panggil laa dorang sebab nak hujannn . hmm sampai la kol4 lbeyh atok aku pun datang sbb dy nak baca doa selamat untuk cucu kesayangan dy ny :D #terHARutengsatok . memang penuh laa rumah aku time tuhh . seronok sangat-2 , hihi ^^ farah tengs for the present :) and especially tengs to my geng ELLY , PYPA , ECAH ,PYQA ,TYRa ,LYNDA and ADAH . tengs bg hadiah y sweet tuhh , SUKA gilaa aku . and big tengs to my lovely person MOHD SAIFUL NAZIM , tengs for the cute teddy bear . ILOVEit like ILOVEYOU okee ? tengs a lot sayang . really-2 love you laaaaaaaaa . lepas makan-2 ape sumee , ape lagi snap the picture laaa brada sista . tp tak banyak sebab time tuh aku busy gilaaaaaaaaaa . wait haa i upload pcx nye :)




time ny dy HENSEM snad-2 , #dypakaibajuyangakubg

ble orang dah balik snap :)

omel kan ?hihi ^^ 
 surry lambat update . tak sempat laa hihi


Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>