Fiction and Fact
Happy Day With Them :') #ily
September 27, 2011 | 8:46 PM | 0 comments

hari tuh hari ahad , aku and the geng plan nak hang . so go on jea laaa , at first masing-2 tak confirm sbb tade transport . hmm FED-UP jugak tww tp pegy jugak . aku , pypa , fyqa ,ecah and akim ghani pegy nek kete pkwe fyqa y drive . kita owg gerak dlm kol 2 lbeyhh , budak-2 ny JANJI melayu , iban , kadazan sume . kate gerak kol 2 , tp hampehh --" menyirap nan pkwe fyqa . tggu dy pnye laa lme , gntok pun adee smpai nak cair ha make-up tggu dy . hurr -__________- saba jea laaa .

kita orang hang sbb nak buat birthday party fyqa act . tp dy da twu so just pegy makan-2 then teros gerak pegy SHOWBOX :) mwehehehe KAROKE laa ape lagii . lame jugak laaa kita orang kt KFC jalan taib . perghh dy pnye service LEMBAB ! panjang tuh haa beraturr >< tp tape kita orang SABAR . time kt KFC kita orang text elly tnye dy pegy kea ta , dy ckp tak pegy sbb dy da smpai kota . mati-2 laa kita orang cye , nga makan-2 tuh ttbe si elly muncul . ehh mak ahh da kne maki baru nak datang . MENYIRAP ! elly ny kaly kedua kau TIPU kita orang oke , siap kau lepas ny if TIPU lagi , memey aku buat kau KURUS ! haha xD lepas makan and snap-2 , teros gerak pegy SHOWBOX .

setibanye di SHOWBOX , kita orang pegy bayar . harga weekend mahal kud , stu kepala rm 18 . OHMYYY ! kita orang ade tade duit jea ny . mwehehe tp tape sbb adah blnje ckett , habes rm200 lbeyh jugak laa kt showbox tuh . kita orang amek due bilik sbb ramai snad . satu bilik 6orang , mmg syokk laa . y kelakar nye time aku and elly nak naik atas pegy bilik tuhh, bule jatoh kt tangga ! mula-2 aku jatoh then elly nak cover aku tak lame tuh dy pulak y jatoh . BERDEKAH kt situu , memey buat MALU jea nokk ! ape lagi buat muka slumber then teros masok bilik ue . masok jea teros crik lagu and buat harokk ! yeah ilove this moment . mmg happy snad but aku sedih time kawan abg ankt adah nyanyi lagu BAIK-BAIK SAYANG ! ya allah aku bule na nges kt situ sbb teringat kt dy #epul. hnye elly nmpk ape y terjadi , OHMYY ! ta bule lupaa kann . but aku try hilang kan tension aku nan nyanyi lagu y tinggi-2 tarik . perghh ! memey TERBAIKK laaa smpai hilang suara . 

huh ! nga syok karoke , ttbe fyqa and pkwe dy blaaa mcm tuhh jea . menyirapp pun ade , dorang balik mcm tuhh jea . tggl kan aku and dak-2 y nek dy , haiyooo ! masing-2 tade mood da na karok , how ever kita orang abaikann jeaa , HEHE ! ape pun mmg BEST snad time tuhhh . opps ! lupaaa jp eh aku upload gmba nyee , selebih nye ade kt FACEBOOK aku .


kawan abg ankt adah #suara mcm MAWI










P/S : ENTRY aku MEREPEK ? kesah ? TAK PAYAH BACA lw tak suka :) oke byeee . #SAYA SAYANG MEREKA

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>