Fiction and Fact
perubahan :)
September 12, 2011 | 5:03 PM | 0 comments


feewwwiiitttt ! cer tgk background blog kitaa tuhhh dengan header kitaa tuhhh . ehemmm aku buat sendiri okee , haha xD mau tgk tak blog mbe aku zakiah . aku edit blog dy td time boringgg , huhu ^^ adek aku cakap LAWA :) #bangga sekejap . hikhokkk , kejap ea aku print screen dlu ,



taraaaaaaa :D ini dy blog kawan aku tuhh . amacam ? oke tak ?
#cerkomen ckett

act aku tak reti snad laa dlm edit mengedit ny , tuh pun aku banyak gunaa tuto orangg :) haha xD now aku nak cerdit pada --> kak una , kihah and izayan . tengs for the tuto . hihi ^^ aku belajar cket-2 lame-2 jd bukit . so itulah hasilnyeeee . aku twu aku edit blog tak pro mcm korang , but aku try y terbaikkk . and now aku dah berhasil :) yeayyyyyy ! happy snad-2 sbb da pandai edit blog sendiri tnpa suroh orang editkan lagiii . oke byee iloveyouuu . muahh :*

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>