Fiction and Fact
seronok --"
September 10, 2011 | 7:37 PM | 0 comments
Photobucket




huh ! penad nyee pegy beraya nan kawan-2 aku ny . SUMPAH ! syokkk habesss . hujannn-2 laa tuhh , masingg-2 kesejukan jeaa . act kita owg pkir tak ramai tww y pegy at last ramai laa jugak :D feewwwittt ! aku bgn awal okee sbb excited nak pegy raya nan kawan-2 . hihi ^^ bgn jea teros online , then text-ing nan budak-2 nak gerak kol bpee . aku ckp nan dorang gerak kol 9.45 , tp aku 9.30 baru nak mandi. hoho xD sampai kene marah nan fyqa . alahaiii --" SENGAJA laa lmbt-2 . huhu ^^ and then teros gerak p uma fyqa then uma pypa then terosssssssss ke uma ecah . tiptop doe tggu budak-2 ny . perghh ! LAJU mcm siput vavi jeaa kann ? janji macam keling pariyaa laaa korang ny . nyirappp jea ! tggu pnye laa tggu dalam kol 12 kud baru gerakkk , lme kannn ? hishhhh da laa nak hujannn time tuhh dgn angin y kuat kencang mcm nak tercabut bumbung uma orangg . HAHA !

lokasi first uma farah , sampai-2 jeaa tak lame tuh HUJANN . memey lebat laa doee --" lme jugak laa kita owg lepak uma farah sementara nak tggu hujan redaa , erghh ! mse kt uma farah mang aku and lynda nyirapp jea laa kann . mne tak nyee , masing-2 berkepit jea nan BF masing-2 . aku , lynda and pypa jeaa y tade BF time tuhh . memey menyampahh laa tgk dorangg ! eeyucks ! memey bengang jea laa kan tgk dorang , tape saba jea laa . hiho xD bila da boring-2 aku suoh laa si farah tuh bukak lagu kuat-2 , ape lagi bukak laaa . my favourite song TAKKU DUGA by misha omar and saiful . feewwiiittt ! khas utk dak-2 y nga DATE gituuu.rawrrrr naik loya tekak nenek aku tgk orang DATE mcm tuhhh . lagi-2 sy fyqa and bf dy haqiem .hakkkk tuiiihhhh laa untuk koranggg ! HAHA xD then pegy laa beraya uma budak-2 .

time kt uma fyqa , masingg-2 confused nak pegy uma sape lepas tuhh , kesian kt atul sbb mak dy da masak tp kta owg tak dtg sbb tak sempat plus jaoh . SURRY atul ! bukan nye kta owg sengaja . sumpah ! tak sengaja lagi punnn ramai y tade transport time tuhhh . insya'allah taon depan kta owg datang uma kau . gerak p uma daus , haishh --" seram sejuk jea aku bawak moto sbb takot mak aku nampak , mati aku ! memey tak dopat laa nak bawak moto lagi . lepas pegy uma daus kta owg pegy uma elly , lame jugak laa kt umaa elly , dlm kol 4.45 aku balik dlu . sbb nak gerak pegy uma my SAYANG ! awww ♥ ouhh yaa lupaa nak story bnde y lucu ny , hikkhokkk masa ontheway pegy uma elly kann pypa bawak moto fyqa . mse nga bawak tuhh ttbe moto dy HON asyik bunyi jea . then moto nye teros mati bila on kunci hon nye bunyi lagii , nasib dekat nan bengkel . so dorangg pegy laa bengkel betol kannn moto nye . HAHA !

balik dari uma elly jea aku , pypa , fyqa and aqiem pegy amek moto nyee and teros pegy uma aku . aku anta moto jap sbb malas nak bawak moto pegy uma sayang aku . kta owg berempat jea pegy , memey beku laa kt atas moto . HAHA ! sampai jea uma sayang aku , ape agy . lepas kan rindduuuu laa .haha sumpah ! happy gilaa time jumpa dy td . aww ♥ dpt kiss wooo O.o si fyqa and aqiem asyik dating jea , naik muak aku . time kt uma sayang aku punnn rawwwrrrr ! asyik nak manja-2 , y kesiannye si pypa dok sorang-2 . aku memey da busy layan laky aku . so surry to say laa eh pypa ? hoho xD rawwrrr aku geram nan fyqa and aqiem , amek gmba aku and laky aku curi-2 ! ehh mak ahhh memey siot jea laa mamat and minah ny . ya allah ! sumpahh happy nye jumpa dy tadi .mcm ta na balikk pun ade , hikhokk :D y kelakar nye si aqiem ue men patung ape nta time kt uma laky aku . da mcm ape da , pz ue possing-2 nan patung ue . tak bule blaa tgk dorangg . tp memey TIP and TOP laaa . lepak pnye laa lepakk skly tgk haaa amek kau jam da kt kol 6 , sbb pypa tak bule balik lmbt tuh y kejap jea p uma laky aku . hoho xD aku ckp nan laky aku , aku nak balik . dy bule buat muka bodo ! dudok jeaa . hasihhh --" nak tggu aku tarikk baru nak bgn pegy pnggil mak dy . eeeeeeeeeee ! geramm gilaa nan kau paa , tp tape kau buat aku happy gegillaaaa . dy pnggil mak dy and aku pun salam . ape agy balik aaa . kepala gua dah senoneng jea ann , nasib sempat baring kt bahu sayang aku jp . HOHO feewwiit ! dy ckp aku MANJA . rawwrrr tolong laa eh pa , aku tak suka kau ckp mcm tuhh :D sampai uma jea aku teros mandii . and ONLINE ! haha oke laa stop sampai sini jea , penad laa nak taip panjang-2 , kepala pening , pkir bantal jea laa ny . oke BOBOIBOYYYY !

p/s : tengs to elly , ecah , aqiem ,pypa ,fyqa ,aziz ,aus ,apiz ,adah ,lynda ,shauki ,nami ,iwan ,sarip dol,syafiq sbb sudi spendtime pegy raya sesama . feewwwiiittt ! ILOVEYOU laa MOHD SAIFUL NAZIM

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>