Fiction and Fact
untittled
September 7, 2011 | 2:48 PM | 0 comments
Photobucket

erghhhhh ! kenapa semua ny mesti berlaku ? ape salah aku ? kenapa weyhh ? aku meresap gilaa dengan kata-2 kau . aku sayang kau tapi kau buat aku macam ny kann ? oke terima kasihhhhhh :'( dengan bersaksi kann handphone , lappy , keyboard ,screen lappy and blogg ny , air mata aku jatuh tak henti . aku nges sebab kau epul ! aku tak bule terima ape yang kau dah buat kt aku ny ! kau janji macam-2 kat aku , tapi semua tuh TIPU jea kann ? i try to be strong but i can't ! ya allah tolong laa tenang kan aku . aku tak kuad nak hadapi semua ny . ya allah lw ini ujian dari kau , aku akan cuba untuk bertahan demi sayang aku kt dy . #ayattakboleblaaa .

hmm tadi kt skola aku happy jea even kau buat aku macam ny , tapi kenapa bila aku balik umah jea , air mata aku mesti mengalir ! memey banyak kenangan aku and kau . dengan barang-2 yang kau bagi lagi ! sumpah aku tak bole tengok semua tuhhh . tapi ape yang aku bule buat ? balik jea skolaa kau text aku . untuk ape ? aku nak lupaaaaaaaaa kan kau pa ! 3years kita bersama , tapi kau TIPU aku . jangan buat aku tak percaya pd lelaki lagi . please laa !

dia : baby mara lagi ?
aku : nak ape ?
die : mara ke ?
aku : its nothing between us
die : em
aku : nak ape ?
die : nak baby .
aku : untuk ?
die : pa mnx maap.
aku : sebab ? penting ? #bnyktnyekann
die : baby sayang pa agy ?
aku : nta . #andblablabla

huh ! kau da twu aku sayang kau kann ? kenapa kau tnye lagi ? and kenapa kau buat aku macam tuh ? kau nak aku untuk ape ? kau nak buat aku bertambah kecewa kea pa ? kau tak puas lagi kea nan ape yang kau dah buat kt aku .
tolong laa ! bagi aku ruang tenang kan fikiran aku and bagi aku masa untuk terima semua ny . aku sayang kau and aku twu susah untuk lupa kan kau , tapi aku try untuk tuhh . now aku buntu ! ape yang aku nak buat pa ? kau umpama orang yang tade perasaan . senang-2 kau mnx maap , tapi kenapa kaly ny aku macam senang nak maap kan kau . hmm lw inilah takdir cinta kita , aku redha pa . huh ! aku da tak bule taip agy , air mata jatuh tak henti . oke bye :'(
AKU SAYANG KAU PA ! TOLONG JANGAN BUAT AKU MCM NY ! ILOVEYOU :'(

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>