Fiction and Fact
September 12, 2011 | 4:38 PM | 0 comments

ya allah ! pening nye kepala aku . hurm npe laa aku demam ley terok mcm ny sekali ? kau kuat kan laa aku ya allah . badan aku larat tak larat jea ny , tapi ONLINE maseh tak tggl . haha ohmyyy sumpah ! aku tak larat nak buat ape-2 , baring-->makan-->tydo . itu jea yang aku mampu buat . kenapa laa sendi-2 kt badan aku ny saket semua ? hurmm mula-2 bahagian bahu kt-2 tengkuk , lepas ue turun pegy kt tangan kanan , and then now kt peha and tangan kiri . ya allah ! terseksa nye akuu . nak angkat benda ringan pun tak mampu . hmm sohaiii --" ny betol-2 dugaan yang kuat bagi aku . da laa tak sehad , handphone aku pulakk due-2 asyik nak buat hal jeaa . dah kene hempas punn mcm tuh jugak . oke nak nges jp :'( ya allah kau kuat kan laa aku dan permudahkan laa aku dalam menjalani segala ujian dari mu ya allah ! aminnn ya rabbalalaminn . to my friend jgn ckp aku ponteng sbb tak nak buat ULBS , tp aku ponteng sbb aku DEMAM ! and aku tak larat nak bangun , kepala aku berat semacam jea . tolong jgn tuduh aku oke ? lw mlm ny tak baik-2 jugak , esok aku tak skulaa lagi laa jawabnyee . hope aku sembuh secepadnyee , aminnn . oke byee :\

doa kan aku cepad sembuh yee kawan-2 , iloveyou :D

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>