Fiction and Fact
final exam :]
October 21, 2011 | 9:01 PM | 0 comments

Ohhmmyy ! final exam mmg the best . soalan pun TIPTOP ! gilaaaa ade yang susah -.-" pecah pale otak saya jawab soalan , hm lagi-2 subject BI , MATH , SCIENCE . itu laa akibat lw rajin sangat buat ulangkaji , baca buku :] haha yang saya rajin online muka buku , blog . watpeace watlek :D now saya sedang focus subject perdagangan , and wish bule score A . insya'allah :) feewwwiiit ! cuti seminggu ny nak buat ape ek ? hm study laa kann ? tp kan tp kan muka saya nak study ? kirim salam . haarrrr haarrrr -___- 

eh-2 nak wish laa , tak lame lagi hari raya korang kann ? kann ? HAPPY DEEPAVALI guys . kihkihkihkih xD ecehhh tak nak ngaku yee ? kang ny makan dy . HOHO #guraujea . ape nak buat ek cuti seminggu ny ? gilaaa boring saya dok terperap kt rumah . haih -.-" nak pegy bercuti , exam belum habes :/ nak hang ? no money no talk laaa kann . gah ! saya boring , DAMN boring ! #laridaritopic :D

blurr -__- agak-2 subject ape saya bule dpt A ek ? agama cikgu cakap yang dapat markah 60 ke atas cme due orang jea . confirm ta dpt A lw cikgu da ckp mcm tuh . haish --" siapakah gerangan nye ? adakah saya ? cewaahhhh perasan ! study tak nak , twu na A jea . well sume orang nak A kan ? nak dapat result yang baik jea . betol ta ? BI lak berterabur ayat saya buat karangan . well rajin sangat bukak kamus , ngehngehngeh xD awak ade ? takde kan so diam >,< errr errr tak twu dah nak taip ape . yang penting final exam tahun ny setara satu pontian or jb gitu . susah wokk ! grrr -__- oke byeeeeee



Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>