Fiction and Fact
kegilaan kami :D
October 7, 2011 | 3:35 PM | 0 comments

hoi ! semalam kan hari y paling HAPPY ! because ? kt skula mcm blaja tak blaja jea . // rse nye tak blaja // but ntah laa . haha xD oke smlm mse waktu BMT , cikgu tade . so aku and THE GENG pegy kelas sebelah kelas aku . kelas tuh kosong , lepak-2 . and nak twu tak kita owg men ape ? hihi ^^ mmg kelakar gilaa laaa . saket perot gelakk ! twu kan tin minuman y da di kemek kan ? lw ta twu buat-2 twu laa yee . guess what ? ape y kita owg buat nan tin tuh ? // buat mcm main bolaa // haha oke let me story , kita owg buat empat penjuru , setiap penjuru sorang berdiri . then kt tgh-2 ade sorang . means 5 owg la kan y mainn .  sebelum main kne buat sape ganjil :D so y ganjil ue kne laa kt tgh-2 . oke aku short kan laa yee nty korang boringg . 

kita owg sepak tin tuh or pas tin tuh kt kawan kita laa kan , lw kita pas tp owg tgh dpt , kita pulak y kne kt tgh and kejar tuh dpt kan tin tuhh . SUMPAH ! kelakar nak mamposs . // aku jtoh terkangkang time rebut tin tuh // untung seluar aku tak koyak lw tak . ta twu na ckp ape . HEHE // peace //  menggelabah habes aa time tuhh . ketawaaa mcm owg ape daa . y penting aku dpt . BHAHAHA xD // bukan aku sorang jea y jtoh mcm tuh // syokk gilaa main mcm tuhh . mmg penad smpai badan-2 pun saket . 

nga syok main , ttbe mbe aku afiq . dengki gilaaaaaaa -.-" dy bukak pintu dewan ue smpai ckgu relief kt kelas aku tuh nmpk . menyirapp gilaa >< tak memasal kene masok kelas . ehh makkk dy aahhh boringg doe ! sial betol . buat kita owg menyirap jeaa . kita owg suoh ttop makin dy bukak besar-2 . fuhh ! sabar jea laaa , ckgu engt kan budak lelaki y men mcm tuh aww , sekali dy tgk hamek kau jah ! PEREMPUAN tuh haa , LADIES , GIRL GEGURL  ,  POWERPUFFGIRL y mainnnn . HAHA terkejot tuhh haa . mmg tak bule blaaaa . anyway penad gilaaa smpai kaki aku bengkak and sakett . 

first time main bnde mcm ny and tak nak main lagi . HOHO xD i think i am not feeling well after playing the game . i'm feel fever >< OHMYY ! mmg tak larat gilaa da ny . okee boboiboyyyy and gegurll :) // capital E saya sayang awak <3 //

thanks to --> ELLY , TYRA , PYQA , HAKIM , ECAH and PYPA layan pale otak gilaaaa aku . huhu ^^

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>