Fiction and Fact
mish you E :')
October 29, 2011 | 10:03 PM | 0 comments

Assalamualaikum :)

Hey Hey Hey aku percaya cinta . haha merepek siaa . gah ary ny rajin sesangat nak update blog . sebab boringg tahap ghaban -.-" weyh-2 saya rindu awak laa Epul :'( rinduuu sangat-2 weyhh . hurm cuti skulaa dah seminggu lbeyh kud , erghhh ! rindu mcm dah bertaon tak jumpe kan ? ble laa nak jumpa awak agy ny sayang ? bby tak dpt tahan rindu kt awak twu ta ! lately ny awak bnyk berubah tw sayang , bby sedih sesangat tgk perubahan awak yang ttbe tuhh :( bby nak awak yang dlu . bukan yang sekarang !

surry laa mlm ary tuh bby MAKI HAMUN awak , sebab bby tak dpt nak kawal perasaan . bby saket aty sesangat sebab awak abaikan bby . awak buat tak twu jea kan bila bby nges mcm nak gilaa sebab awak . SEBAB AWAK twu tak ! npe awak tak btw bby yang awak saket ? kenapa ? bby ny tak penting agy kea sayang ? huh ! seriously kecewa nan sikap awak sekarang . ble owg dah MAKI HAMUN awak , baru awak btw owg yang awak tak sehad . ya allah ! bby da buat satu kesalahan besar kt awak sebab MAKI HAMUN awak . bby mintak maap oke ? tp please laa promise yang awak tak kan tipu or sembunyi kan pape dr bby oke ?  bby tak nak awak tipu bby agi tw sayang . I LOVE YOU SO MUCH EPUL <3 I MISH YOU BADLY :'( 

bby harap awak tak buat mcm tuh lagi . ape pun alasan awak , tolong laa btw , jgn diam dry . if awak tak nak jujur , bby DUSHHH awak >.< understood ? meh cny nak cium ckett , MUAHHHH :* kt pipi kanan and kiri . haha #jgnjeles ! nak jgk ? muahhhh :* haha oke laa bbye :)

saya mencintai awak sepenuh hati saya :D credit to --> MOHD SAIFUL NAZIM <3

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>