Fiction and Fact
SHAWL :D
October 2, 2011 | 8:13 PM | 0 comments

hey , hey , hey . hey soul sister :) HEHE ! keep smile guys ! oke guys , senyum laaaa . i nak snap penceroboh blog i ny . holaa brada sista , minister , sume y ster-2 laaa . HAHA ! #merepekkk // ary ny aku kembali update blod terCHENTA ny . feewwitt ! makin rajin siot aku update blog . ehemmmm :* lets start guyss .

ary tuhhh aku tak skulaa , mse tuh ary isnin 26 september :D #lwtaksilaplaaa . mmg boringggg gilaaaa tak skulaaa , so dlm boring and sebok online facebook aku tuhh , ttbe terpikir nak pkai shawl style sendiri . so ape lagi , bongkar almari crik shawl . habes rumah aku selongkar nak crik peniti and pinn . mwehehehe xD terok beno perangai aku , #peacee . cuba pnye laa mencuba , akher nyeee BERJAYA ! #terujaaa . oke malas nak taip panjang-2 , kang korang boringg pulakkk . HIHI ^^ jum tgk pcx bawah ny .





amacam ? oke takk ? aku upload kt facebook , ramai y sukaa . insya'allah lepas ny aku akan teros bertudung . doa kan aku yee kawan-2 . HIHI ^^ iloveyouulaaaa . ny jea laa entry aku ary ny , malas ouhh nak taip panjang-2 . penad jeaaaaaaaaa . oke byeee :D

//guys , lw suka saya pkai mcm ny , LIKE laaa oke ? jasa korang amat dihargai :D oke thank you//

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>