Fiction and Fact
B to the O to the R to the I to the N to the G
November 28, 2011 | 2:02 PM | 0 comments


Assalamualaikum :) 

Hello Earthing ! how are you guys ? lama rasa nye tak update blog ny . berhabuk da tw , haih -.-" bersawang-2 mcm sarang labah-2 , haha #tipu jeaa . oke now blog da berubah :) black colour doe . hihi ^^ act da bosan kan asyik pink pink and pink . so tukar citarasa jp , winkk ^^ winkk suka tak suka tak ? tak suka ? kesah kea . HAHA ! 


boring kan cuti skulaa ny ? tak twu nak buat ape , kje punn mcm tak kje . haha WTFishh :D harhar tak twu na taip ape lagi , P/S : sejak saya pakai template ny , ramai yang suruh saya edit kan blog mereka , woah ! bangga ny . tp kannn saya takot dorang tak pandai guna , yelaa blogskin ny bukan senang . nak kne paham kan code -.-" so korang yang aien dah buat kan tuh if tak paham anything just tnye jea tww :) insya'allah aien bule tlg . oke laa ta twu nak taip ape , elak merapu jea nty . haha oke byee , # HARIMAU MUDA LOVE YOU guys ! NAZMI FAIZ , aww aww




#HIDUP MESTI DITERUSKAN WALAUPUN SUSAH :D

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>