Fiction and Fact
happy anniversary 3years 4months sayang :D
December 22, 2011 | 1:11 PM | 0 comments
Assalamualaikum :)

Allhamdulillah . dengan berkat doa kedua ibu bapa and kawan-2 saya masih bersama insan tersayang . hari ny 22 / 12 / 2011 cukup sudah 3 tahun 4 bulan bercinta dengan budak ny --> [ klik ], terima kasih kepada kawan-2 yang selalu bg support kt saya supaya jangan putus asa :) macam-2 dugaan yang kita orang hadapi , so far allhamdulillah dpt hadapi dugaan tuh dengan sabar dan tabah . semoga kasih sayang kita tak pernah pudar k sayang ? semoga awak sentiasa engt janji-2 awak kt saya dan semoga allah kekal kan cinta kita hingga akher hayat . #alamak !jiwang pulak . HIHI ^^ actually saya happy sangat hari ny , tak twu kenapa :3 seriously I LOVE YOU SO MUCH MORE THAN EVERYTHING :D

banyak sangat kenangan yang kita orang alami sama-2 . sedih ,ketawa ,gembira sume bersama . dear , bby mnx maaf sbb selalu luka kan hati papa , tp serius tade niat pun sayang . mungkin allah nak dekat kan lagi kita dengan macam-2 ujian . kadang-2 saya rasa tak kuat dengan sume ny , saya sayang kan hubungan kita ny sayang :) terima kasih atas segala pengorbanan awak untuk bby . bby hargai dan bby tak akan lupa kan hari-2 bahagia kita . sumpah rinduuuuuuuu sangat kt awakk , mwehehe :3

ehh serius ! macam tak percaya dah bertahun dengan dy . happy sangat-2 ! hopefully hubungan kita orang ny kekal . AMINNNNNNNN :> oke dah ta twu nak taip ape lagii , guys ! doa kan kami sentiasa bersama tww :D saya hargai doa korang and saya akan doa kan korang bahagia jugak . aminnn :* oke laa bbye .

#teringat kenangan kami dulu-2 :D





Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>