Fiction and Fact
no tittle :D
January 2, 2012 | 3:06 PM | 0 comments



Assalamualaikum :)


Benjour Fellas ! how are you ? okay act dah lame kan saya tak update blog ny . hehe lets read my tittle :) okay nak say GOOD BYE kt 2011 , tahun yang paling banyak kenangan pahit , manis and so whtever :p say hai kt 2012 also hai to SPM -.-" huwaaa serammm awakkkk >.<


okay abah saya pesan mcm ny "kalau kau tak mula dari awal ,memang tak kemana laa" huh ! kadang-2 pikir betol jugak apa yang abah cakap . yess ! saya perlu berusaha , kalau tak , bilaa lagi nak buat abah and mama bangga dengan result saya kann ? keep it up aien ! you can do the best ever okay ? haha okay laa act nak cakap kt someone hope dy tak lupaa all sweet memories yang kita orang berdua lalui :D


and tak lupaa jugak GOOD LUCK to all SPM victim batch 95`  :) wish all the best to you all . korang kene mulaa dari awal jangan last minute baru sebok nak study . harap kita semua berjaya okayy ! hihi ^^


no more enjoy ! no more televisyen ! no more laptop ! no more handphone -.-" haha kbyeee .

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>