Fiction and Fact
hello ^^
April 4, 2012 | 8:37 PM | 0 comments

Assalamualaikum :)helllloooooooooo peoplezzzzz in the world , how are youu guyzzzz ? *kenyit mata* haha okay actually dah lame kud aku tak update blog ny , haih busy doe . biasalah budak SPM , busy study , busy buat kerja kursus SENI yg buat aku suck ! ergghh cehh mcm ye ye jea kann aku study , padahal tutttttttt k tade pape . mesti korang baca dlm hati ckp cenggini *ee annoying gila budak ny* k fine korangg finee , (^.^)

sebenarnye tade tujuan pun update blogzz ny , sje jea . *mata ke atas tangan ke dada* ehhhh dah masok bulan APRIL laa -.-" k aien , it not a time for waste your time with facebook-ing and twitter-ing . pleasee wake up from you dreammm ! don't be lazy to open your text book . erghh >< oh my gosh ! oh my gosh ! *biar mimpi sampai ke bintang* ya allah ! kenapa laa sifat malas aku ny makin kuat , i think abah should cut the internet -.-" yeahh ! sbb sbb sbb kannn kalau ade tenet ny , mmg aku studyy . studyy di MUKA BUKU(..•˘___˘•..) ya allah tolong laa buang sifat malas akuu ny ya allah :') 7 month to go aienn ! pejam celik pejam celik dah masok bulan 11 nty , huh seramm tahap dewa *tipu tipu :p*




haha k ahh aku tak twu nak taip ape agy , otak ku kosong kosong ohh ohhh *lagu najwa latif kosong* haha k bbye :D

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>