Fiction and Fact
nak bg ape ek ?
April 17, 2012 | 11:52 PM | 0 comments

Assalamualaikum .

ishh lagi berapa hari sahaja ni 27/4 --" aduhai nye punnn *ala ala johan . eh aien kenapa dengan 27/4 ? ha meh sini meh rapat kan muka dekat lappy , pc or ipad korang tuh . actually birthday boyfie aien dah dekat laa , seriously tak tahu nak bagi dy hadiah ape nanti . dah laa tengah pokai , kusut kusut *sambil garu kepala mcm beruk . korang bagi idea please , aien dah buntu gilaa ni doe . hewhewhew *buat muka mintak kaki , haiyo serious otak blurr tahap tinggi ny . hmm ape nak bagi dy nanti , ya allah bagi laa aku idea . kau luas kan laa rezeki untuk ku dalam beberapa hari ni . 

#wallet , baju or perfume ? itu sahaja yang bermain difikiran aien . erghhh nak nangis boleh ? *buat muka sedih (╥﹏╥) so korang kalau nak bagi aien idea , komen komen laa yee :) HEHE ^^

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>