Fiction and Fact
i'm sorry
May 27, 2012 | 1:23 AM | 0 comments
Assalamualaikum .


again and again , aku penat la hari-hari nak gaduh dengan kau , aku penat hari-hari nak maki kau . k kalau aku tinggal kan kau , kau jangan pernah cakap yang aku tak sayang kau . k sebenarnya aku dah tak tahan dengan kau , kau janji tak nak buat aku sakit hati bagai tp? sebaliknya kan . hmm aku sayang kau weyh , sayang sangat . aku dah banyak sabar dengan kau , tp kau ? kau ulang kesilapan yang sama , ulang dan terus ulang lagi . yee kau patut bertuah sebab aku ni senang maaf kan orang , tp kau makin hari makin menyakit kan hati . serious aku tak kuat nak hadapi semua ni , lebih baik aku pergi daripada hati aku terus di sakiti , aku sedih weyh sedih sangat , kalau kau suka tgk aku sakit , okay teruskan laa dengan perangai kau tu k sayang ? aku give up k give up :'( lebih baik kau jaga hati kau dulu , baru kau jaga hati orang lain . hmm aku tak tahu la kenapa . lepas sahaja anniversary kita hari tu , kau terus buat aku sakit hati berulang kali , kau mintak maaf . aku maaf kan walaupun pada hakikatnya susah untuk aku maafkan kau . kau tak nak kita gaduh tp kau yang buat hal kan . kalau kau ade perempuan lain , kau tinggalkan laa aku, pergi la jauh dari hidup aku . aku akan usaha lupakan kau walaupun mengambil masa bertahun-tahun , hmm aku penat , aku give up , aku sedih semuanyaaaaaaaaa aku rasa :'( kau jaga diri k? ingat ni , aku selalu sayang kau , cintakan kau . kbyee 

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>