Fiction and Fact
Much Love For You
April 19, 2013 | 2:42 AM | 0 comments
Assalamualaikum para gadis dan jejaka yang comel ,kacak dan sebagainya .
aien please jangan nak poyos sangat eh :3 huhu okay actually dah lama kan aien tak hupdate blog kesayangan aien ni . so di kesempatan dan kelapangan yang aien ada ni , aien nak hupdate la biar tak berhabuq . *ehh cop! guyzz nampak tak background titeww dah lain? NAMPAK ke idak?* LOL omey kan? k yang cakap tak omey tuh jangan geng dengan kak Ton *jeling korang . haha JOKE JOKE 

okay baby! hmm nak hupdate pasal apa ek? *termenung sat . ohh yaa nak hupdate pasal seorang sahabat aien yang memahami lagi menyayangi . cehh ayat BM sangat . siapa? Cik Zakiah kita leww , actually kita orang dah jarang contact lepas habis sekolah ni , tapiiiiiiiiiiiiiii lately kita orang rajin text-ing each other . rinduu laa kata kan ,cehh tak dia tak rindu aien pun.*darling jangan marah . dia text sebab minta tolong aien edit kan blog dia . untidy katanya , tapi blog lama dia tak boleh buka dah sebab dah lama kot dia tak buka . so aien pun buat kan blog baru ,dan edit omeyyy punya .

lepas dah siap edit blog dia beberapa hari lepas , tadi aien bosan so saje-2 buka blog dia . guess what?! guessssssssssssss whattttt??! *jerit kuat-2 lol. dia posting pasal aien , fuhhhhhhhhhhhh GILA terrhaghuuuuu wa cakap sama lu kau ado ? *angkat kening . seriously ,aien hargai apa yang dia update pasal aien . sejujur nya la aien memang rapat dengan dia masa kita orang form 4 , dia kawan gelak ,dia kawan KAKI BAHAN orang , dia kawan bertekak . bestt dapat kawan macam dia , kalau aien ada problem mesti share kt dia . dia la orang yang sudi teman aien chat tengah malam kt pesbuk ,dia juga teman aien webcam tengah malam . wakakaka really miss the moment kann ? 

enough! malas nak cerita kita orang punya sweeet moment ,panjang sangat nanti . hihi ^^ so to you zakiah , i wanna say thankyou so much because kau sudi post pasal aku , ohh ya btw most welcome and my pleasure . kita kawan kan? so why not aku tolong kau . hehe nak upah? *angkat-2 kening .k just joke. and i wanna say thankyou so much sbb kau sudi jadi kawan aku , semoga Allah s.w.t membalas segala jasa baik kau kt aku . insha'allah kita kawan sampai syurga :* sempat juga dia bagi kita nasihat so thanks again and again! kau pun sama tw , jangan lupa aku kalau dah berjaya nanti . okay actually dah kekeringan idea , haha kesiannn . hmm i hope i can meet you girl ! rinduu nak gossip sesama . laalalalla okay thats all . ehhhhhhhh waiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttttttttt!! i leave my Girlpreng picture down here okay ^^ nak usha dia? try la kalau dapat . HAHA okay byee Assalamualaikum , tak jawab dosa kalau jawab sayaaaaangggggggg *tiru Maria Elena



Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>