Fiction and Fact
Happy Birthday Sayang :*
July 20, 2013 | 9:59 PM | 0 comments
Assalamualaikum .

hai hai hai hai fellas ! hupdate blog ni just nak wish HAPPY BIRTHDAY to my future husband *insha'allah . hehe

sayangg , sorry takde hadiah untuk awak tahun ni .kalau ada pun maybe lambat la :) 27/04/1995 awak telah pun dilahir kan di bumi Allah s.w.t ni . so umur awak dah semakin dewasa . saya harap perangai pun semakin dewasa la ye sayang . HEHE saya nak doa kan awak sihat, berjaya dalam hidup dan bahagia bersama keluarga tersayangg dan juga BAHAGIA bersama saya, ya saya! so dear Mohd Saiful Nazim i love youuu so much and happy 18 years old my dear. semoga panjang umur dan diluaskan rezeki. insha'allah aminn :*

Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>