Fiction and Fact
New Life
July 20, 2013 | 10:31 PM | 0 comments
Assalamualaikum w.b.t

hai people ;) how guys doing? GOOD? GOOOODDD *ala-2 Fify Azmi. lol actually dah lama kan aien tak update blog. well artis kan selalu sibuk *mohon baling tembikai nambiji. okay tak tak! rilex brother brother rilex. haha 

"New Life?" mesti korang tertanya-2 kan apa tuh "New Life". WHAT!? NEW LIFE!? aien kau dah kahwin ke? ha jawapan nya adalah..... DAHHHH! ehh ehh belum la. ehhh DAHH! ehh TIDAK! hehe sahaja je buat gimik. *angkat-2 kening sambil buat muka comel. bawa bertendang rakyat jelata ku, simpan dulu tembikai nambiji korang, jangan baling dekat aien. tak baik tau! bulan puasa ni. hihi sebenarnye ni ha mak jemah nak cerita. *hamboi mak jemah busybody nak tolong cerita kan :3* begini, ye begini cerita nye. hm macam mana nak cakap ek. okay okay begini la cerita nye. 

sebenarnye aien dah bergelar mahasiswi Kolej Poly-Tech MARA (Kota Bharu). wahh bangga ni sambil tepuk tangann. *buat gaya Jaafar Onn. Allhamdulillah, rasa syukur sangat dapat masuk sini, semangat nak capai cita-2 makin berkobar-2 pula. actually aien masuk sini dari 24/6/2013 so sampai hari lebih kurang masuk 3minggu lebih. dannn yang paling teruk nye aien baru sempat nak update. hehe yelaa sibuk sangat denga orentasi 4 hari, lepas tuh terus ada kuliah. kuliah seminggu 5 hari *buat duckface. ha penat sangat, satu hari kadang sampai 4-5 subjek aien belajar. *fuyooo aien! banyak gila. yess memang banyak sangat-2 tapi tak la sampai gila. hukhuk :p

hmm apa lagi ek, hm hm apa ek. oh ya! by the way aien dapat roomate yang OHSEM okay OHSEM *angkat kening ala Ziana Zain. kau hadoo? kalau hado diam la ada aku kesah? haha. hm memang superb la perangai roomate aien ni. kaki gelak, kaki bahan, boleh dikira satu kepala la dalam apa je perkara. Allhamdulillah, terima kasih Allah kau kurnia kan mereka dalam dunia baru aku di sini. *lap air mata. cehh aien poyo habis ea ayat. lala bukan selalu pun :p ha dah la penat la nak taip, makin lama makin merapu pulak. ehh cop cop! nak bagi tahu ni aien ambil kos Diploma Pendidikan Awal Kanak-2 ;) nak jadi pendidik katanya. insha'allah jika dengan izinnya dapat la aien capai cita-2 aien tuh. aminn! 

okay la! sampai sini sahaja cerita merepek aien. selamat menunaikan ibadah puasa dengan sempurna ;) bye Assalamualaikum bloggers .
#P/S : rindu keluarga, rindu bakal suami :'(



Older Post | Newer Post
About
Hello sunshine ebelibadi! Welcome to my unprivate blog. Mwehehehe lol, enjoy read my blog and don't forget to follow me dearest! much love xoxo

Navigation Here

About Links Entries

Board
>